Tietosuojalauseke

Asioimalla tällä sivustolla ja osallistumalla verkkovalmennukseen (elinvoimaamehuista.net) hyväksyt tietojesi käytön alla mainituilla tavoilla.

Henkilötietojasi ja muita ilmoittautumisen yhteydessä antamiasi tietoja voidaan käyttää Elinvoimaa mehuista – verkkokurssin sisällön parantamiseen. Tietojasi käytetään myös tilauksesi käsittelyyn ja asiakastuen mahdollistamiseen.

Keräämiämme henkilötietoja ovat esimerkiksi nimi, ikä ja sähköpostiosoite. Tarvittaessa saatamme kysyä myös muita erinäisiä kurssin kannalta oleellisia kysymyksiä.

Voimme kerätä myös palvelujen käytöstä havainnoituja ja analytiikan avulla johdettuja tietoja, kuten kävijähistoria, käyttö- ja selaustiedot, asiakkaan käyttämän päätelaitteen tunnistetiedot sekä kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet.

Elinvoimaa mehuista -sivusto on kaikin tavoin sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä. Emme luovuta asiakkaidemme yhteystietoja ylimääräisille tai ulkopuolisille tahoille.

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojasi tarkastettavaksi, korjattavaksi tai poistettavaksi. Sinulla on myös oikeus kieltää henkilötietojesi käsitteleminen tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelemistä. Ota tarvittaessa yhteyttä tässä tietosuojaselosteessa mainittuun rekisterinpitäjään.

Vastuuvapauslauseke

Olen ymmärtänyt ja hyväksynyt alla olevan lausekkeen:

Elinvoimaa mehuista sivuston mentori Sari Autere ei ole lääketieteen eikä ravitsemustieteen ammattilainen. Sen takia sivustolla ja kurssin aikana esiin tuodut asiat ovat informatiivisia eikä niitä ole tarkoitettu käytettäväksi, eikä niitä pidä käyttää minkään lääke- tai ravitsemustieteellisen tilan diagnoosiin tai hoitoon. Kaikenlaisen lääketieteellisen ongelman diagnoosia tai hoitoa varten kehotamme kääntymään oman lääkärinne puoleen.

Kirjoittaja, Elinvoimaamehuista.net -sivuston omistaja Sari Autere ei ole vastuussa mistään vahingoista tai negatiivisista seuraamuksista johtuen mistään hoidosta, toimenpiteestä, toiminnasta, soveltamisesta tai valmistelusta kenellekään tämän kurssin osallistujalle tai henkilölle, joka seuraa tai soveltaa Elinvoimaa mehuista -verkkovalmennusta. Kaikki linkit, viittaukset ja ehdotukset elinvoimaamehuista.net ja mille tahansa kolmannen osapuolen nettisivulle tai muuhun lähteeseen on annettu ainoastaan informatiivisessa mielessä.

Mikäli kurssille osallistuja kokee minkäänlaista epämukavaa oloa, tai mikäli sinulla esiintyy mitä tahansa oireita, niin sinua on kehotettu tämän tekstin myötä ottamaan yhteyttä ammatitaitoiseen lääketieteen ammattilaiseen.

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

Elinvoimaamehuista.net / Neiti Näpsä
y-tunnus 1669022-9
sähköposti: kurssi@elinvoimaamehuista.net